Bij Donkiz gebruiken we onze eigen cookies om onze service te verbeteren en zo kunnen onze users ingelogd blijven. Als je wil blijven 'surfen' op Donkiz, nemen wij aan dat je het eens bent met het gebruik van de cookies. Voor meer informatie >>
 

Home


FAQ

Als u hieronder geen antwoord vindt, aarzal dan niet ons te contacteren


Is Donkiz een zoekertjessite voor immobiliën, jobs en auto's?

Neen. Donkiz is een zoekmachine voor immobiliën, jobs en auto's. Donkiz verzamelt immobiliën-, jobs- en autozoekertjes van duizenden websites, waaronder sites voor immo-, jobs- en autozoekertjes en sites met persoonlijke advertenties


Waar komen de zoekertjes vandaan?

Donkiz zoekt naar immo-, jobs- en autoadvertenties op gespecialiseerde sites, algemene sites, nichesites en in gespecialiseerde magazines. Donkiz controleert permanent alle zoekertjes op die websites. Zo kunt u met één enkele zoekopdracht de laatste zoekertjes raadplegen die op al deze sites voorkomen.


Hoe voer ik een zoekopdracht uit?

U kunt uw zoekopdracht eenvoudig uitvoeren op de thuispagina van Donkiz. Typ uw trefwoorden in de velden ""Wat"" en ""Waar"" en geef vervolgens een omschrijving van uw zoekopdracht of maak gebruik van het criteriamenu. Ga verder door op ""zoeken"" te klikken.


Hoe worden de resultaten geklasseerd?

De zoekertjes worden gerangschikt op basis van relevantie, budget of datum. Wij aanvaarden geen betalingen om zoekertjes te tonen in onze zoekmachine, noch om de positie van zoekertjes in de rangschikking te verbeteren.


Mijn zoekopdracht levert duizenden zoekertjes op. Hoe kan ik de zoekresultaten verfijnen?

Kijk naar het frame bovenaan de pagina, daar kunt u bepaalde criteria kiezen om uw zoekopdracht te verfijnen. Klik eenvoudig op de gewenste waarde.
U kunt ook verschillende woorden toevoegen in het zoekveld.

Waarom verschijnen mijn immo-, job- en autozoekertjes niet in Donkiz? Hoe kan ik deze laten opnemen?

Als u een website heeft waarop immobiliën-, jobs- of autozoekertjes worden gepubliceerd, kunt u al uw advertenties laten opnemen. Donkiz is een zoekmachine voor immobiliën, jobs en auto's en is helemaal GRATIS. Neem gerust contact met ons op.


Welk is het bedrijf achter Donkiz?

Donkiz is een afdeling van het bedrijf Sight'Up. Ga naar de pagina Bedrijf voor meer informatie.