Bij Donkiz gebruiken we onze eigen cookies om onze service te verbeteren en zo kunnen onze users ingelogd blijven. Als je wil blijven 'surfen' op Donkiz, nemen wij aan dat je het eens bent met het gebruik van de cookies. Voor meer informatie >>
 

Home


Info over Donkiz...

Donkiz is een immobiliën-, job- en autozoekmachine van de nieuwe generatie, met een radicaal nieuwe aanpak. Via een eenvoudige zoekopdracht, geeft Donkiz zijn bezoekers gratis toegang tot miljoenen immobiliën-, job- en autozoekertjes afkomstig van duizenden gespecialiseerde of algemene websites.
Donkiz omvat zoekertjes van professionals en van privé-personen en we voegen dagelijks nieuwe sites toe. Donkiz zoekt het web zorgvuldig af naar nieuwe zoekertjes en hecht daarbij bijzonder belang aan het aanbieden van up-to-date zoekertjes (oude zoekertjes worden systematisch verwijderd uit Donkiz).

Met het uitzicht en de gebruikersvriendelijkheid van de gewone zoekmachines (Google, Yahoo, MSN …) maakt Donkiz het mogelijk gespecialiseerde en eenvoudige zoekopdrachten in te voeren op basis van trefwoorden, kenmerken, locaties, mapping...

De Bezoekers kunnen hun zoekopdrachten opslaan, nieuwe zoekertjes ontvangen via e-mail of een RSS drive gebruiken. Nieuwe functies, nieuwe landen en nieuwe rubrieksadvertentie domeinen zijn in ontwikkeling en zullen binnen enkele weken beschikbaar zijn.

Voor rubrieksadvertentie websites is Donkiz een bron van verkeer, vergelijkbaar met andere, meer algemene zoekmachines. De zoekresultaten van Donkiz omvatten een uittreksel van de tekst van het zoekertje, en de bezoeker moet naar de oorspronkelijke site surfen om het volledige zoekertje te bekijken. Klik hier om uw immobiliën-, job- en autozoekertjes toe te voegen aan onze zoekmachine. Het is volledig GRATIS !

Volg de blog voor up-to-date informatie

Aarzel niet ons te contacteren voor meer informatie